Messebyg med samarbejdspartner i Italien

Kreativitet, spændende materialer og lokal kendskab er de bærende kræfter i Messebygs nye italienske partnerskab

Messebyg i nyt italiensk samarbejde

16.02.2016

Vi samarbejder nu med dygtige norditalienske håndværkere

Skal du på messe i Italien? Og vil du gerne have nye indspark til din messestand?

Så er Messebyg det oplagte valg :)

Vi samarbejder nu med dygtige norditalienske håndværkere, som har mange års erfaring med at bygge udstillinger og messer i Italien og Sydeuropa.

Sammen byder vi på nye og kreative løsninger på messestande og udstillinger - i spændende og anderledes materialer, og med den italienske smag for design og finish i fokus.

Messebyg hjælper dig sikkert og effektivt på vej

Som kunde hos Messebyg opnår du også en anden fordel når du skal udstille på en italiensk messe. Dine transportomkostninger kan reduceres væsenligt. Messebyg udvikler og bygger nemlig din messestand lokalt i Italien.

Messebyg kan hjælpe dig med alle arbejdsgange, når du skal deltage på en messe i Italien. Lige fra planlægning, kontakt til messearrangør, diverse bestillinger, opbygning af din messestand, opfølgning og demontage af din stand.

Som kunde hos Messebyg vil du opleve, at du undgår sprogbarrierer, kulturforskelle og en måske omstændig arbejdsgang i Italien. Vi taler sproget, har stort kendskab til lokale forhold og kan derfor lette dine arbejdsgange og hjælpe dig sikkert, helskindet og effektivt igennem processen. Imens kan du fuldt ud planlægge selve afviklingen af din messedeltagelse. Messebyg klarer resten. 

Messebyg hjælper dig sikkert og effektivt på vej.

Du kan se flere billeder fra Messebygs italienske samarbejdspartner ved at klikke her.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne

Messebyg er også din samarbejdspartner, hvis du skal deltage på messer i Sydeuropa generelt, fx til at løse messeopgaver i det sydlige Tyskland, i Schweiz, Østrig eller Slovenien. Messebyg har lokalt og professionelt mandskab, som kan hjælpe dig med de udfordringer, du står overfor. 

Ring til Peter på telefon +45 28358280 eller send en e-mail på info@messebyg.dk, så får vi en uforpligtende snak om mulighederne, og hvordan Messebyg kan hjælpe DIG videre.