Messebyg på vej til Italien

Undgå sprogbarriere, kulturforskelle og en måske omstændig arbejdsgang - brug Messebyg i Italien

Professionel sparring med Messebyg i Italien

03.12.2015

Professionel sparring med Messebyg i Italien

Skal du deltage på en messe i Italien, men har du ikke lige ressourcer til at klare udfordringer med fx sprogbarriere, kulturforskelle og måske en omstændig arbejdsgang? Så kan du få professionel sparring med Messebyg i Italien!

Vi er lokalt repræsenteret, har et indgående kendskab til det italienske sprog, kultur og måde at arbejde på. 

Messebyg kan hjælpe dig med alle arbejdsgange, når du skal deltage på en messe i Italien. Lige fra planlægning, kontakt til messearrangør, diverse bestillinger, opbygning af din messestand, opfølgning og demontage af din stand.

Et netværk af professionelle samarbejdspartnere i Italien

Messebyg har et netværk af professionelle og meget kvalificerede samarbejdspartnere i Italien, som er din sikkerhed for en effektiv og optimal arbejdsgang. Vores lokale folk er håndværksuddannede med en høj faglig ekspertise, de kender deres fag og er med til at sikre dig kvalitet i de løsninger, vi laver.

Når du skal deltage på en italiensk messe, opnår du også en optimal udnyttelse af dine ressourcer, når du samarbejder med Messebyg. Vores lokalkendskab, professionalisme og lokale samarbejdspartnere kan lette dine arbejdsgange og hjælpe dig sikkert, helskindet og effektivt igennem processen. Imens kan du fuldt ud planlægge selve afviklingen af din messedeltagelse. Messebyg klarer resten. 

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne

Messebyg er også din samarbejdspartner, hvis du skal deltage på messer i Sydeuropa generelt, fx til at løse messeopgaver i det sydlige Tyskland, i Schweiz, Østrig eller Slovenien. Messebyg har lokalt og professionelt mandskab, som kan hjælpe dig med de udfordringer, du står overfor. 

Ring til Peter på telefon +45 28358280 eller send en e-mail på info@messebyg.dk, så får vi en uforpligtende snak om mulighederne, og hvordan Messebyg kan hjælpe DIG videre.