Planlægger du at udstille på messe i Tyrkiet? Så hjælper vi dig!

Messebygs mangeårige erfaring i Tyrkiet, og samarbejde med lokale kræfter - din tryghed

25.05.2016

 

Messebyg bygger nu messestande i Tyrkiet

Messebyg bygger nu messestande i Tyrkiet.

Vi har mange års erfaring med at arbejde i Tyrkiet og samarbejde med lokale håndværkere, leverandører, kunder og interessenter.

Indgående kendskab til Tyrkiet

Peter Davidsen, som er indehaver af Messebyg, har siden 2007 boet og opholdt sig i Tyrkiet on and off - og i længere perioder af gangen.

Det er blevet til mange oplevelser, gode som dårlige. De gode har han nydt godt af i fulde drag - og de dårlige har han lært rigtig meget af.

Det har givet en masse erfaring i forhold til at arbejde professionelt i Tyrkiet, og en bevidsthed om de udfordringer der er.

Med Peters mere end 25 års erfaring indenfor messebranchen branchen 25 år, kombineret med hans indgående kendskab til Tyrkiet, tyrkiske forhold, arbejdsgange og processer tilbyder Messebyg nu at kunne hjælpe danske som skandinaviske virksomheder med deres næste messe i Tyrkiet.

Peter har desuden en tyrkisk arbejdstilladelse som sikrer en nemmere kommunikation og adgang gennem det tyrkiske system.

Fra start til kundens messestand er klar er Peter tovholder på processen

Messebyg og vores netværk af lokale, udvalgte samarbejdspartnere og håndværkere giver vores kunder en tryghed i, at opgaven bliver løst til tiden og som aftalt.

Fra start til kundens messestand er klar er Peter tovholder på processen, hele vejen igennem. Messebyg garanterer, at I som kunde er i trygge hænder.

Vi du høre mere om hvordan vi hjælper dig med din næste messe i Tyrkiet?

Vi du høre mere om hvordan vi hjælper dig med din næste messe i Tyrkiet? Vi står meget gerne til rådighed for dine eventuelle spørgsmål om en messestand og de opgaver og udfordringer, der vil opstå ved at udstille på messe i Tyrkiet.

Vi glæder os til at høre fra jer og hjælpe jer i gang med en messestand i Tyrkiet.

Ring til Peter på +45 28358280, så får vi en uforpligtende snak om mulighederne, og hvordan Messebyg kan hjælpe DIG videre.