Sådan former Messebyg din messestand

Læs mere om hvordan Messebyg arbejder, følg processen og læs vores anbefalinger

Messebygs totalløsning med fuld tilfredshed

Vi planlægger og designer din messestand, så den fungerer både blikfang og som salgskanal. Messebyg leverer en totalløsning med fuld tilfredshed, resultatet skal være optimalt for dig.

Vores messemontører sørger for opbygning af din stand, montage af grafiske elementer, får dine tekniske løsninger til at spille, klarer lyssætning på din messestand og meget andet.

Vi klarer også opydning og klargøring af messestanden, så den præsenterer sig flot, når du og dine sælgere ankommer.

Vælg den bedste lyssætning til din messestand

Hos Messebyg er lys nøglen. Lyset og måden din messestand eller udstilling er belyst på har stor betydning både for blikfanget og helhedsindtrykket. Derfor er det vigtigt at vælge den bedste lyssætning til din messestand.

Messebyg giver dig en professionel vejledning på både den generelle belysning af din stand og punktbelysning med speciel fokus på dine produkter.

Vi kan levere både lysrig og lamper til din messestand.

Skab en grafisk linje på din messestand

Messebyg kan hjælpe dig med at skabe en grafisk linje på din messestand, så der kommer fokus på helhed og sammenhæng. Der skal være en rød tråd.

Vi kan levere skilte, bannere og fotoprint i storformat - men hjælper dig også gerne med dine tryksager, brochuremateriale og gimmicks for at tiltrække opmærksomhed til din messestand.

Vi drøfter meget gerne de mange muligheder til at gøre din messestand synlig og tiltrække kunder.

Sæt fokus på det rette inventar til din messestand

Sæt fokus på det rette inventar til din messestand. Det kan betale sig.

Messebyg tilbyder et stort udvalg af specialdesignet inventar, ligesom vi lagerfører forskelligt standardinventar fx diske, borde, stole og displays.

Messebyg leverer også specielle inventarløsninger til din udstilling - i små og store serier efter opgave. Kun fantasien sætter grænser.

Skab et godt helhedsindtryk - dekorer din messestand

Skab et godt helhedsindtryk - dekorer din messestand. Dekorationer er med til at give blikfang og skabe harmoni, hvilket har stor betydning for helhedsindtrykket.

Messebyg tilbyder et spændende udvalg af kunstige træer og opstammede buske.

Desuden laver vi både gulvdekorationer og borddekorationer på bestilling.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om, hvaordan Messebyg kan hjælpe dig igang med din næste messestand :)