Midtjysk Boligselskab i professionel sparring med Messebyg

et samarbejde baseret på ildhu og gode ideér

 

"I de år vi har brugt Messebyg har vi lært Messebyg og Peter Davidsen at kende som en professionel samarbejdspartner, vi kan stole på. 
Peter går til sit arbejde med ildhu og gode ideer - og opgaver udføres altid efter aftale og til tiden! Vi kan varmt anbefale firmaet og Peter Davidsen."

Midtjysk Boligselskab, Bente Søndergaard

Professionel samarbejdspartner med gode ideer

Messebyg er en professionel samarbejdspartner med gode ideer. Vi har gennem en række år løst mange opgaver for Midtjysk Boligselskab.

De messestande, som Messebyg har lavet for Midtjysk Boligselskab, har stort set haft samme udsende gennem tiden, enten en hjørnestand eller en messestand, som er lukket fra tre sider.

Samtidig er stort set alle materialer fra en stand blevet genbrugt til deres næste messestand. Det er der rigtig god økonomi i for kunden.

Fokus for Midtjysk Boligselskabs messestande har altid været at kunne komme i kontakt med kunder langs messestandens sider. Derudover at alle statements på vægge kan ses fra mellemgangen.

Midtjysk Boligselskab har på deres messestand altid forskellige konkurrencer med. Et rigtig godt og effektivt trækplaster til at komme i kontakt med kunderne.