Vi tilbyder

Godt håndværk med et kreativt udseende

Messebyg klarer enhver opgave.

Messebyg klarer enhver udstillingsopgave

Fra større messestande og mindre udstillinger over shop in shop løsninger og butiksindretning til hal arrangementer og teltmesser. 

Messebyg klarer enhver udstillingsopgave og vi har løsninger til ethvert behov - også bærbare udstillingssystemer lige til at tage under armen.

Så uanset om du har brug for et flot stofbanner, et lynhurtigt Roll-Up display, en elegant udstillingsvæg eller en komplet og ambitiøs messestand, så har Messebyg løsningen til dig.

Grafiske opgaver, kreativt design, skilte- og dekorationsopgaver hører også med til Messebygs kompetencer.

Godt håndværk med et kreativt udseende

Messebyg lægger stor vægt på at udføre et stykke godt håndværk med et kreativt udseende. Vi tilgodeser kreative ideer og trends. 

Vi arbejder som oftest med et fantastisk fleksibelt alusystem, som giver adskillige kombinationer og muligheder - og hvor valg af vægmaterialer og farver er utallige.

Messebyg arbejder også med specielle kundeønsker, og er leveringsdygtige i andre materialer og systemer.

Messebyg arbejder udfra en helhedsbetragtning

Messebyg arbejder udfra en helhedsbetragtning. Vi prioriterer derfor at skabe et godt helhedsindtryk, at give godt blikfang og skabe harmoni i det resultat, vi i samarbejde kommer frem til.

Resultatet af opgaven skal være optimalt og til jeres fulde tilfredshed.

Derfor er det korrekte valg af møbelinventar, lys, skilte, bannere og dekorationer også vigtigt, så resultatet lever op til jeres forventninger. 

Det handler jo i sidste ende om, din deltagelse på en messe giver udbytte og skaber resultater for din virksomhed.